Pizza Zanzibar

Du behöver

  • 340 gram köttfärs
  • 2 st rödlökar, hackade
  • 2 st vitlöksklyftor, hackade
  • 2 st chili, hackade
  • 2 tsk curry
  • 0,5 dl vitkål, strimlad
  • 2 st ägg, vispade
  • 1,25 dl olja
  • 8 st wraps

Gör så här

  1. Blanda köttfärs och lök med händerna och stek i panna på medelhög värme till gyllenbrun färg i ca 3 minuter. Tillsätt sedan viltlök, chili, curry och vitkål och rör om. Låt koka på låg värme i 20 minuter. Häll ut på pappershanduk, låt rinna av och låt sedan svalna lätt.
  2. Häll köttblandningen i en stor skål, tillsätt äggen och blanda.
  3. Lägg ut två wraps omlott och pensla med olja. Tillsätt 1 ½ dl av kött- och äggblandningen i mitten och vik in sidorna. Fortsätt på samma sätt med resterande wraps.
  4. Värm en matsked olja en stekpanna på medelhögvärme. Stek wrapsen i ca 2 minuter, vänd och stek i ytterligare 2 minuter till gyllenbrun färg. Forsätt med resterande wraps och tillsätt mer olja om nödvändigt.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept