Matjessillcanelloni

5

Du behöver

  • 5 matjessillfiléer, skurna på längden
  • 5 wonton degplattor, delade på hälften
  • 1 uppvispade ägg
  • 3 msk finhackad gräslök
  • 5 mandelpotatisar, kokta och skivade
  • olivolja
  • salt
  • Brynt smör:
  • 1 msk smör
  • saften av 0.5 citron
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk soja
  • 2 msk finhackad gräslök

Gör så här

  1. Matjessillcanelloni:
  2. Häll lite olja i en panna. Tillsätt ägg och gräslök. Rör om så att du får en äggröra och smaka av med lite salt. Dra av från värmen.
  3. Varva matjessill, äggröra och potatis på degplattorna och rulla ihop.
  4. Häll över det brynta smöret. Garnera med gräslök.
  5. Brynt smör:
  6. Fräs smöret gyllenbrunt i stekpanna på medelhög värme.
  7. Tillsätt olivolja, soja, citronsaft och gräslök. Rör om och ta bort stekpannan från plattan.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept