Makrilltacos

6

Du behöver

  • 6 st tacoskal
  • 1 st avokado
  • 4 st korianderkvistar, hackade blad av
  • 1 tsk finhackad inlagd ingefära
  • 1 st hackad rödlök
  • 1 st hackad vitlöksklyfta
  • 2 st tomater
  • saften av 1 limefrukt
  • salt och nymalen peppar efter smak
  • 2 st makrillfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 st äggula
  • 1 msk soja
  • inlagd ingefära till garnering

Gör så här

  1. Guacamole: Skala, dela och kärna ur avokadon. Mosa den och blanda den med koriander, ingefära, rödlök, vitlök och tomater i en skål. Tillsätt limesaft, blanda och smaka av med salt och peppar.
  2. Stek makrillfiléerna i olivolja, 2 minuter på varje sida, Låt filéerna svalna och dela dem i småbitar. Blanda äggulan och sojan, häll den över fiskbitarna och blanda försiktigt. Lägg upp tacoskal, makrill, guacamole och ingefära var för sig på tallrikar, så att inte tacoskalen mjuknar, och servera.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept