Caesarsallad-soppa

4

Du behöver

  • 0,5 liter kycklingbuljong
  • 4 vitlöksklyftor
  • 0,5 msk dijonsenap
  • 0,5 tsk worchestersås
  • 3 äggulor
  • 1 stort romansalladshuvud
  • 3 ansjovisar
  • 1 citron, juicen
  • 0,5 msk sherryvinäger
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Sautera 2 vitlöksklyftor i olivolja i 7 minuter, på låg värme. Blanda sauterad vitlök med resterande vitlök, senap, vinäger och kycklingbuljong på låg fart i en mixer. Tillsätt sallad, Worchestersås, citronjuice och ansjovis. Blanda väl. Tillsätt äggulor och krydda med salt och peppar. Servera soppan kall.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept