Svamp- och mozzarellafylld fläskkotlett

4

Du behöver

  • 4 st benfria fläskkotletter à 150 g
  • 125 g mozzarella, skuren i skivor
  • 2 skivade schalottenlökar
  • 1 kvist rosmarin, fint skuren
  • 300 g ostronskivling eller annan svamp
  • 1 msk olivolja
  • 20 g smör
  • 2 dl kycklingbuljong

Gör så här

  1. Fräs lök och svamp, krydda med salt, peppar och rosmarin. Låt svalna.
  2. Skär en ficka i köttet och lägg i en skiva ost och en sked svamp, nyp ihop kanterna. Bryn köttet i en klick smör och lite olja, vänd när de ha fått färg. Slå i buljong och lägg på ett lock. Bräsera långsamt i 10 min.
  3. Slå spadet över köttet.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept