Skaldjurssallad med saffran och pasta

12

Du behöver

  • 12 wonton plattor
  • 350 g skaldjurskött ex räkor, kräftstjärtar, krabba, hummer
  • 0,5 dl saffansmajonnäs
  • olivolja
  • rödvinsvinäger
  • 2 msk skuren dill
  • mangoldskott

Gör så här

  1. Koka wonton plattorna som pasta, gärna med saffran i vatten för att få gul
  2. Färg, Kyl ned i kalltvatten.
  3. Plocka över skaldjuren så att det inte finns några skalrester kvar.
  4. Blanda samman majonnäs med skaldjuren.
  5. Rör samman olja, vinäger och dill, smaka av med salt och peppar.
  6. Pensla pastaplattorna med dressing, lägg en hög skaldjur i ena hörnet på
  7. Wonton platan.
  8. Vik över till en trekant eller lägg en i botten och en över skaldjuren.
  9. Toppa med mangoldskott eller annan späd sallad.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept