Löjromstoppad örtomelett

2

Du behöver

  • 3 ägg
  • 1 msk vatten
  • 2 msk hackade örter
  • salt och peppar
  • 100 g örtfärskost
  • 40 g löjrom
  • dill

Gör så här

  1. Knäck äggen och vispa samman med vatten, krydda med salt och peppar. Mixa kort ned örterna.
  2. Hetta upp en teflonpanna till med medium temperatur. Klicka i en liten klick smör. Slå i lite mer än en tredjedel av ägget och låt det sätta sin innan resterande slås ur. Låt ägget stelna och för över på skärbräda. Stek resterande två omeletter och låt svalna innan färskosten breds på. Hit går bra att förbereda. Ställ kallt och kant skär sedan rullarna. Platta till dom lätt och skär varje omelett i 4-5 bitar. Klicka på löjrom, toppa med dill och sätt på gafflarna.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept