Blodapelsinsallad

Blodapelsinsallad
Foto: TV4
Från Nyhetsmorgon

Blodapelsinsallad med avokado och blodgrapefrukt.

Recept beräknat till 6-8 pers på buffé.

Salladen är god att utveckla med chili, lime och koriander med gurka och tomat men även som en grund till en fruktsallad. Jag tycker att den är god naturell så här på en buffé eftersom den passar både till salt och sött eller för sig själv.

Se Malin Söderströms

vårbrunch i Nyhetsmorgon

.

14 april 2010
Visa mer

Du behöver

  • 3 st blodapelsiner
  • 2 st avokado
  • 2 st blodgrapefrukt

Gör så här

  1. Skär bort skal och filea apelsin och grapefrukt.
  2. Lägg i en skål med fruktjuicen.
  3. Dela och gröp ur avokadon i skålen.
  4. Servera som en fräsch sallad.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept