Kryddpepparkryddat, tärnat och rökt fläskkött med kapris

15 min
4
Från Nyhetsmorgon

Trevlig liten rätt som går snabbt att svänga ihop!

Det går egentligen bra att använda vilket varmrökt kött som helst.

20 december 2007
Visa mer
15 min
4

Du behöver

  • 300 g rökt skinka el picknickbog el fläsksida (tärnad)
  • 1 st gul lök (hackad och förvälld)
  • 2 msk kapris (hackad)
  • 1 st inlagd rödbeta (tärnad)
  • 3 krm kryddpeppar (malen)
  • 1 msk senap
  • rikligt med hackad persilja
  • lite kaprisspad

Gör så här

  1. Tärna fläskköttet och rödbetan. Hacka löken och förväll den hastigt i kokande vatten, sila av och spola i kallt vatten.
  2. Blanda ihop resten av ingredienserna i en bunke och lägg på ett serveringsfat.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept