Vanilj- och lavendelsnaps med sting

3 dygn
0.5 flaska
Från Nyhetsmorgon

Magnus snaps kryddad med lime, vanilj, lavendel och chili..

Viktigt här är att verkligen rengöra alla örter innan du stoppar ner dem i spriten och att inte ha dem där mer än tre dagar.

9 augusti 2014
Visa mer
3 dygn
0.5 flaska

Du behöver

  • 37,5 cl brännvin
  • 3 kvistar lavendel
  • 1 chili
  • 1 lime
  • 1 vaniljstång

Gör så här

  1. Tvätta lavendelkvistarna mycket noga (låt dem ligga en stund i en skål med vatten så förstör du dem inte).
  2. Lägg ned en chili, skalet från 1 lime, 1 hel vaniljstång och lavendelkvistarna i en flaska. Häll på brännvinet. Låt dra i tre dagar, ta därefter upp kryddorna eller servera genast.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept