Chokladwraps

Du behöver

Chokladwraps

  • 1 dl grädde
  • 100 g finhackad mjölkchoklad

Kompott

  • 500 g blandade bär

Gör så här

  1. Chokladwraps
    Koka upp grädde och häll den över mjölkchokladen i en skål, rör tills chokladen smält.
  2. Täck skålen med plast, låt krämen stå kallt över natten.
  3. Stek tortillas-degen, som du har kavlat ut tunt ca 1 mm, i torr stekpanna.
  4. Slå in de nygräddade bröden i folie, så att fukten går tillbaka in i brödet, låt svalna i folien.
  5. Mosa bären och tillsätt eventuellt lite florsocker.
  6. Lägg bröden på ett smörpapper, spritsa på lite chokladkräm och bred på bären. Har du fler färska bär i trädgården, till exempel hallon eller jordgubbar kan du strö över dem.
  7. Rulla ihop wrapsen och mumsa på!
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept