Punch Without Fear

10 - 15 glas
10 - 15 glas

Du behöver

Punch Without Fear

  • 40 cl Jameson whiskey
  • 20 cl Amnontialldo sherry
  • 30 cl färskpressad citronjuice
  • 30 cl Greandine
  • 30 cl Starkt svart te
  • 10 stänk Angostura bitter

Gör så här

  1. Punch Without Fear
    Häll alla ingredienser i en skål och lägg i riktigt med is. Använder du stora klumpar är det bra att lägga i en stund innan servering då dom tar längre på sig att släppa vatten och kyla, ca 20-30 min. Är isen blöt och liten så lägg i precis innan servering och rör om.

    Riv gärna lite muscot över drinken efter att ha hällt upp den i glaset.
  2. Greandine: Ta färsk granatäpplejuice och blanda med lika mycket strösocker. Värm försiktigt på svag värme (får ej koka) tills sockret löst upp sig. Smaka av och tillsätt mer socker efter smak. Granatäpplet brukar vara ganska syrligt så det kan vara bra att tillsätta extra socker. Men börja med lika delar socker och juice.
  3. Starkt svart te: Dosera som en vanligt men låt det stå och dra i en timme.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept