Änglamat med blodstänk

Änglamat med blodstänk
Foto: TV4

Änglamat med blodstänk

Av: Ma Oftedal

Från: Klockan nio hos stjärnorna

5 ingredienser

3h

Fryst toddy med blodgrapejuice och färska bär. /Ma Oftedal

Vintips
Art nr 77 094 Sparkling Santa Ana

**Ma bjöd även på
**

Moder jords välsignelse

Prästens torsk

Kolla in alla recept från

Klockan åtta hos stjärnorna

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 1 äggula
  • 2 msk strösocker
  • 0,5 dl grädde
  • 1 dl grapefuktjuice
  • bär, färska

Gör så här

  1. Vispa ägg och socker poröst.
  2. Vispa grädden för sig och blanda försiktigt ihop med äggblandningen.
  3. Häll upp cirka 2/3 i glasskålar eller glas och ställ i frysen i minst 3 timmar.
  4. Häll juicen över toddyn och servera med färska bär.