Lyxpasta ”på fem röda”

Lyxpasta ”på fem röda”
Foto: TV4

Det här är receptet för dig när du vill bjuda på något riktigt lyxigt fast du inte har tid att laga mat. Detta är en riktig bjudrätt med lite mer "vuxna" smaker av kräftstjärtar och kronärtskocka.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g färsk ravioli med kronärtskocka
  • 2 burkar kräftstjärtar à 380 g
  • 1 röd lök
  • 1 grön paprika
  • 0,5 röd spansk peppar
  • 1 knippa dill
  • 2 dl lättcrème fraiche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • olivolja
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

  1. Skala och strimla den röda löken fint, skär den gröna paprikan i bitar och dela chilifrukten i halvor på längden, kärna ur och strimla den fint. Finhacka dillen.
  2. Fräs lök, paprika och chili i olivoljan. Häll i grädde och crème fraiche, låt koka upp. Håll varmt.
  3. Koka raviolin i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet. Vänd ner dill, kräftstjärtar och den nykokta raviolin i grönsakssåsen. Smaksätt med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept