Crostini med tonfisk- och chutneyröra

24

Du behöver

  • 2 burkar tonfisk, i vatten (à 170 g)
  • 1 msk majonnäs
  • 1 dl Mango Chutney
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 1 krm salt
  • 0,25 krm svartpeppar, nymald
  • 1 st baguette skuren i 1 cm tjocka skivor
  • 2 msk olivolja

Till garnering

  • små skivor mango eller persilja

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Låt tonfisken rinna av.
  3. Blanda den sedan med majonnäs, mango chutney och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg brödskivorna på en plåt och pensla ena sidan med olja. .
  5. Grilla bröden mitt i ugnen i cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna. Låt svalna.
  6. Bred tonfisk- och chutney-röran på bröden och garnera med mango eller persilja.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept