The Cookbook Cafés bulgursallad med chèvrekräm och valnötter

Du behöver

  • ca 1 liter vatten
  • 3 dl bulgur
  • 1 dl skivad sparris
  • 1 dl skivade sockerärtor
  • 0,5 dl finhackad bladpersilja
  • 0,5 dl skivad vårlök
  • 1 ? 2 dl oliver
  • salt och peppar
  • 100 g chèvre
  • 1 dl cremefraiche
  • valnötter och ärtskott till garnering

Gör så här

  1. Koka upp vatten. Tillsätt bulgur och koka tills grynen är mjuka. Sila bort vattnet och skölj bulguren med kallt vatten.
  2. Förväll sockerärtor och sparris i ca 1 minut. Skölj dem sedan i kallt vatten.
  3. Blanda bulgur med sockerärtor, sparris, persilja, vårlök och oliver. Salta och peppra efter smak.
  4. Garnera med valnötter och ärtskott.
  5. Blanda chevre och cremefraiche och servera till bulgursalladen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept