Lisa Lemke 2016 Från TV4

Äpplemustkräm

5 min
4
Äpplemustkräm
Foto: Lisa Lemke
Från TV4

Supersnabb kräm som passar bra såväl som dessert som mellanmål. Beroende på vilken äpplesort musten är gjord på kan du behöva öka eller minska mängden socker.

15 juli 2009
Visa mer
5 min
4

Du behöver

  • 1 l äpplemust
  • 2 tsk nymalen kardemumma
  • 1 msk strösocker
  • 3,5 msk potatismjöl

Till servering

  • gräddmjölk
  • mandelbiskvier

Gör så här

  1. Hetta upp äpplemust med strösocker och kardemumma. Rör ut potatismjölet i lite av musten och vispa sedan ner redningen i en tunn stråle. Servera krämen med gräddmjölk (hälften grädde och hälften standardmjölk) och mandelbiskvier
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept