Dijon- och pepparrotssill

10 min
4
Dijon- och pepparrotssill
Foto: Lisa Lemke
10 min
4

Du behöver

  • 0,5 st gul lök, strimlad
  • 2,5 msk dijonsenap
  • 2 tsk flytande honung
  • 2 msk riven pepparrot
  • 2 dl gräddfil
  • grovmalen svartpeppar
  • 1 pkt 5-minuterssill, 420 g

Gör så här

  1. Bland lök, pepparrot, dijonsenap, honung och gräddfil.
  2. Krydda med svartpeppar.
  3. Häll av sillen och tvätta filéerna noga.
  4. Skär dem i mindre bitar och vänd ner dem i blandningen.
  5. Häll upp allt i en väl rengjord burk och låt stå i kylskåp i minst ett dygn innan servering.
  6. Dekorera gärna med riven pepparrot vid servering.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept