Libapizza med salami och ajvar relish

25 min
4
Libapizza med salami och ajvar relish
Foto: Lisa Lemke
25 min
4

Du behöver

  • 4 st libabröd
  • 1 dl ajvar relish (mild eller stark)
  • 125 g mozzarella
  • 6 st stora tomater, skurna i tunna skivor
  • 200 g tunt skivad salami
  • 1 st rödlök, strimlad
  • 100 g parmesan, riven
  • 0,5 kruka oregano, finhackad
  • Salt, efter smak
  • Grovmalen svartpeppar, efter smak
  • ruccola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader, helst grillfunktion.
  2. Lägg libabröden på två plåtar klädda med bakplåtspapper.
  3. Bred ut ajvar relish jämnt över libabröden.
  4. Toppa med tomatskivor, rödlök, salami och oregano.
  5. Riv mozzarellan i mindre bitar och strö över pizzorna.
  6. Avsluta med parmesan, salt och svartpeppar.
  7. Grädda libabröden mitt i ugnen i ca 15-20 minuter eller tills de fått fin färg.
  8. Toppa med ruccola innan servering.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept