Kanel- och solrosbräck

Kanel- och solrosbräck
Foto: Lisa Lemke
Lisa Lemke 2016
Lisa Lemke 2016

Kanel- och solrosbräck

3 ingredienser

10 min

Snabbt och smarrigt godis som du snabbt svänger ihop. Givetvis går det utmärkt att byta ut mjölkchokladen mot mörk choklad.

Ingredienser

portioner
  • 200 g mjölkchoklad, smält (smält i vattenbad)
  • 2 dl solroskärnor, rostade
  • 2 tsk malen kanel

Gör så här

  1. Lägg ut bakplåtspapper på en plåt eller bricka. Blanda ner kanel och solrosfrön i den smälta chokladen och häll ut på bakplåtspappret. Platta eventuellt ut dem med en stekspade.
  2. Låt svalna och bryt eller skär sedan i bitar. Pudra eventuellt kanel över bräcken. Förvara i kylskåp.