”Deviled Eggs” ägghalvor

ca 10 min
4
”Deviled Eggs” ägghalvor
Foto: tv4
Från Mitt kök

Kryddiga ägghalvor där äggulan spetsas med tabasco och paprikapulver. En smårätt som passar på buffé.

1 november 2013
Visa mer
ca 10 min
4

Du behöver

  • 8 ägg, kalla, hårdkokta
  • 1,5 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • ca 0,5 tsk starkt paprikapulver
  • tabasco efter tyckte och smak
  • salt
  • svartpeppar
  • 0,5 ask smörgåskrasse

Gör så här

  1. Skala hårdkokta ägg, dela dem på hälften och ta ut äggulorna. 
  2. Mosa äggulorna grovt med en gaffel. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av med salt, svartpeppar och tabasco. 
  3. Fyll hålrummet i äggvitorna med röran, toppa ägghalvorna med grovhackad krasse.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept