Korv med senapscoleslaw

Korv med senapscoleslaw
Foto: TV4
Från Mitt kök

Servera Oxfordkorv eller annan smakrik korv med dill- och senapsspetsad spetskål.

7 maj 2013
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 huvud spetskål
  • 0,75 dl vanlig senap
  • 3 msk socker
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 dl matolja
  • 1 dl dill, finskuren
  • 600 g smakrik korv
  • 1 shalottenlök, finhackad

Gör så här

  1. Dela spetskålen på mitten och skär bort stammen. Strimmla kålen fint.
  2. Blanda dressingen i en bunke. Ta senap, socker, vitvinsvinäger och tillsätt matolja droppvis så att alltsammans binder.
  3. Snitta upp korven så den inte spricker när den steks. Stek korven i olja.
  4. Blanda kålen i dressingen, hacka scharlottenlök fint och blanda ner tillsammans med plockad dill.
  5. Servera korven med den dill- och senapsspetsade kålen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept