Boozy donuts med crème brûlée topping

Från Nyhetsmorgon
Jul

Supergod och festlig munk till de vuxna! Bränn av munkarna framför dina gäster. Till det här receptet behövs en brännare.

Se fler recept från

Nyhetsmorgon


16 december 2011
Visa mer

Du behöver

  • 6 st färdigköpta och sockertäckta munkar
  • 1.25 dl socker1 msk kanel
  • 1 msk kanel
  • 90 g av din favoritlikör, till exempel chokladlikör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Värm munkarna i ugnen i 5 minuter.
  3. Mixa socker och kanel på en tallrik.
  4. Pensla toppen av munkarna med vatten och doppa i sockerblandningen.
  5. Fyll till exempel en spritspåse med spetsig tyll med likören, tryck försiktigt in i munken och spritsa i små mängder runtom på botten av munkarna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept