Linguine med havskräftor och bläckfisk

Linguine med havskräftor och bläckfisk
Foto: TV4

Antingen är du händig och kokar din egen tomatsås eller så köper du en burk med färdig sås. Sedan är det bara att lägga sista handen vid denna läckra rätt.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 400 g linguine-pasta
  • 1 sats tomatsås
  • 200 g calamares
  • salt och malen vitpeppar

Till servering:

  • 4 kokta havskräftor

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Häll av vattnet.
  2. Koka upp tomatsåsen. Lägg i bläckfisken och låt koka ca 10 minuter. Blanda tomatsåsen med den nykokta pastan och bläckfisken. Krydda med salt och peppar.
  3. Fördela pastan på tallrikar med en hel kräfta på toppen av varje portion.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept