Lantbröd med svamp

4

Du behöver

  • 600 g svamp, t ex skogschampinjoner
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl grovhackad persilja
  • gourmetsalt
  • 200 g kvibilleost
  • 1 litet lantbröd

Gör så här

  1. Dela svampen i mindre bitar om det behövs, häll olivoljan i en stekpanna och lägg ner svampen. Stek på hög värme tills den har fått fin färg. Finhacka vitlöksklyftan och blanda ner. Stek i ytterligare några minuter, salta och peppra och blanda till sist ner persiljan. Skär brödet i mindre skivor och rosta i en stekpanna så de får en gyllenbrun yta. Lägg upp brödskivorna på ett serveringsfat och fördela mangoldskotten och svampen. Skär osten i mindre bitar och toppa med den!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept