Tryffeltortellinis med prosciutto, ricotta & pecorino

10 min
2
Från Nyhetsmorgon

Tryffeltortellini köps färdig och är fantastiskt smakrik. Det här blir en enkel och snabb lunch eller middag för två.

15 november 2007
Visa mer
10 min
2

Du behöver

  • 1 pkt färsk tryffeltortellini
  • 0,5 ask ruccola
  • 0,5 burk ricottaost
  • 1 msk chili-olivolja
  • 1 msk extra virgin olivolja
  • flingsalt
  • svartpeppar från kvarn
  • 50 g pecorinoost, eller parmesanost
  • 1 pkt prosciutto

Gör så här

  1. Koka upp lättsaltat vatten i kastrull och koka pastan i en minut.
  2. Lägg upp ruccolan på ett serveringsfat och strö över den nykokta pastan.
  3. Smula över ricottaosten. Ringla över chiliolja, olivolja och krydda med salt och peppar. Riv över pecorinoosten och toppa till sist med skinkan.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept