Blodapelsincarpaccio med nutellaglass och vit choklad

10 min
4
Blodapelsincarpaccio med nutellaglass och vit choklad
Foto: TV4
Från Leilas jul
Jul

En fräsch och enkel dessert som du fixar i en handvändning!

18 december 2007
Visa mer
10 min
4

Du behöver

  • 2 st blodapelsiner
  • 4 st clementiner
  • 2 msk florsocker
  • 2 msk malen kanel
  • 0,5 l mjuk vaniljglass
  • 4 msk nutella
  • 100 g vit kvalitetschoklad

Gör så här

  1. Skala och skiva citrusen i tunna skivor och fördela skivorna över assietter.
  2. Pudra över kanel och florsocker.
  3. Blanda nutellan i vaniljglassen så att den blir lite randig och lägg en kula glass på varje tallrik.
  4. Hyvla över vitchoklad med en potatisskalare.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept