Crostinos med Chévre och rödbeta

6

Du behöver

  • 1 baguette
  • 0,5 dl olivolja
  • gourmetsalt
  • 200 gram chévreost
  • 2,5 dl kesella
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • svartpeppar från kvarn
  • 8 st kokta eller inlagda rödbetor rosmarin till garnering

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva baguetten i cm tjocka skivor.
  3. Pensla skivorna med olivolja och salta, rosta i ugn tills de är gyllenbruna, låt svalna.
  4. Mosa samman chévren med kesellan, smaksätt med olivolja och peppar.
  5. Klyfta eller dela rödbetorna beroende på storlek.
  6. Lägg en klick med chévrekräm på varje crostino och stoppa i en rödbeta.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept