Karamelli-Ravioli

Karamelli-Ravioli
Foto: TV4

Du behöver

  • 1 sats färsk pastadeg

Fyllning

  • 75 g pinjenötter
  • 150 g valnötter
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 burk ricottaost (250 g)
  • 1 msk olivolja
  • 50 g färsk parmesanost
  • flingsalt
  • svartpeppar från kvarn

Gör så här

  1. Gör pastadegen enligt grundreceptet.
  2. Rosta nötterna i en torr stekpanna.
  3. Mixa först nötterna till smulor i en mixer.
  4. Blanda sedan med riven vitlök, ricottaost, olivolja, riven parmesanost, flingsalt och svartpeppar i en bunke.
  5. Kavla ut och fyll pastan.
  6. Koka enligt grundreceptet.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept