Laxwok med snabbnudlar och grönsaker

Vem sa att snabbnudlar inte är gourmetmat? Tillsammans med stekta laxkuber och färdigköpt teriyakimarinad och sweet chilisås blir det en riktig festmåltid. Snabblagad fredagsmat eller som efter jobbet-middag.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 400 g laxfilé
  • 1 dl teriyakimarinad
  • 2 paket snabbnudlar
  • 1 zucchini
  • 1 broccoli
  • 1 röd paprika
  • 1 gul paprika
  • sweet chili
  • sesamolja
  • kinesisk soja
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

  1. Skär laxen i tärningar och lägg i marinaden. Skär alla grönsaker i fina munsbitar.
  2. Tillaga nudlarna enligt anvisning på paketet. Lägg i grönsakerna samtidigt.
  3. Hetta upp en panna och snabbstek laxen i knappt 1 minut. Laxbitarna får gärna vara en smula råa i mitten.
  4. Servera nudlar och grönsaker i skålar. Krydda med salt och peppar, sweet chili, soja och sesamolja. Fördela laxen ovanpå.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept