Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm
Foto: Zeta

Laxcarpaccio med kronärtskockskräm

7 ingredienser

15 min

En härlig och snabblagad laxcarpaccio till säsongens buffé med färdig kronärtskockskräm, sardellkräm, parmesan och kapris.

Zeta Crème av kronärtskockor
Zeta creme av kronärtskocka

Zeta Crème av kronärtskockor

Zeta Créme av kronärtskockor är gjord av kronärtskockor som rörts till en slät och alldeles underbar crème.

Läs mer

Ingredienser

portioner bufféportioner
  • 300 g laxfilé (t ex salmalax)
  • 1 förp Zeta Crème av kronärtskockor
  • 1 msk Zeta olivolja
  • 2 msk Zeta Kapris små
  • 1 msk Zeta Sardellcrème
  • Zeta Parmigiano Reggiano, hyvlad
  • rucolasallad

Gör så här

  1. Skär laxen tunt och lägg ut på ett fat, strö över lite salt och peppar.
  2. Rör ihop kronärtskockscreme, sardellcreme och olivolja.
  3. Bred blandningen över laxen, lägg på kapris och parmesan. Toppa med rucolasallad.
TIPS!
Fler tips från Zeta!
Parmesanchips med två olika topping

Fler tips från Zeta!

Goda recept och härlig inspiration från Italien!

Läs mer