Fiskfläta: Skär fiskfiléerna i avlånga bitar och krydda dem med salt och peppar. Fräs löken i en kastrull. Tillsätt fiskfond och vitt vin och låt det koka upp. Låt fisken sjuda i blandningen tills den är genomkokt, ta upp den med hålslev. Vira laxstrimlorna och gösstrimlorna om varandra, som en fläta.
Paprikasås: Dela paprikan, ta bort kärnor och ribbor. Sjud paprikan i smör och fiskfond under lock tills den är helt mjuk, mixa sedan till en riktigt fin sås. Sila och häll i en kastrull, tillsätt grädde, koka upp och krydda med salt och peppar.
Grönsaksnudlar: Skala och ansa rotfrukterna och skär dem i långa skivor. Ansa och skölj purjolöken och strimla det vita. Koka alltsammans och spola sedan i kallt vatten. Fräs grönsakerna i smör och krydda med salt, peppar och lite muskot.