Lasse Anrells pelargonsill

Lasse Anrells pelargonsill
Foto: TV4
4

Du behöver

Lag

  • 0,5 dl ättiksprit, 12 %
  • 1,5 dl vatten
  • 2 dl socker
  • 0,5 tsk krossad vitpeppar
  • 2 tsk kryddpeppar
  • 2 st lagerblad
  • 5 st kryddnejlikor
  • 2 msk grand marnier
  • pelargonblad
  • sill
  • 1 st apelsin
  • 1 st rödlök

Gör så här

  1. Skär rödlök och apelsin i tunna skivor.
  2. Varva silllen med löken och apelsinskivorna.
  3. Blanda ihop lagen. Häll lagen över sillen, rödlöken och apelsinskivorna.
  4. Strö över pelargonblad som du klipper av från en "Orange fiss".
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept