Lammfärsbiffar

Lammfärsbiffar
Foto: TV4

Lammfärs trivs extra bra i sällskap med vitlök och senap. Bacon ger en fin brytning. Ät gärna biffarna med potatismos eller hel kokt potatis.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 600 g lammfärs
  • 0,5 tsk kryddpeppar
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • 1 tsk senapskorn, stötta
  • 1 st liten gul lök, riven
  • 1 paket bacon
  • salt och svartpeppar
  • rivet citronskal och hackad persilja till garnering
  • Ugn: 225°

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda färsen, forma små biffar.
  2. Lägg 2 baconskivor som ett kryss, lägg på en biff och vik om. Stek i ugnen tills biffarna är klara 25-35 min.
  3. Strö citron och persilja över.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept