Kycklinglever och bacon på spett

Kycklinglever och bacon på spett
Foto: TV4

Gillar man lever så älskar man kycklinglever. Tillsammans med bacon blir det gudagott! Grilla spetten på grillen eller i ugnen i köket. Servera gärna det goda spetten tillsammans med smörfräst kapris som kan slås över spetten vid servering. Både ris eller kokt potatis är gott till spetten.

27 april 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 300 g fryst kycklinglever
  • 150 g bacon
  • 2 st paprikor, i bitar
  • 15 st smålökar
  • mejram
  • salt och peppar

Tillbehör:

  • ris, kokt

Gör så här

  1. Ge löken ett hastigt uppkok och låt den sen rinna av.
  2. Varva halvtinad lever, rullad, bacon, lök och paprika på spett.
  3. Låt levern tina helt och hållet och krydda sen.
  4. Vänd runt över grillen tills levern känns klar. Kokt ris till.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept