Kyckling med garam masala

Kyckling med garam masala
Foto: TV4

Det här är ett enkelt och gott sätt att laga till färdiggrillad kyckling. Servera kokt ris och bröd till.

29 april 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 grillade kycklingar
  • 0,75 dl matolja
  • 3 tomater
  • 0,5 tsk vitlökspulver
  • 0,5 tsk malen ingefära
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • 2 tsk garam masala

Gör så här

  1. Skär kycklingköttet i trecentimetersbitar och hacka de färska tomaterna fint.
  2. Värm oljan till medelvärme i en stekpanna eller wok. Fräs ihop tomater, vitlökspulver och ingefära i 4-5 minuter. Lägg i kycklingköttet och låt puttra ytterligare 3-4 minuter.
  3. Blanda i koriandern och låt puttra ytterligare 1-2 minuter. Strö över och blanda snabbt ner garam masala precis före serveringen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept