Punschparfait med rårörda hallon

Punschparfait med rårörda hallon
Foto: TV4

Punchparfait som serveras med rårörda hallon och krossad daim.

Vintips från Krister
I Castei Recioto, art nr 77207, 195 kr

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Se fler recept från

Halv åtta hos mig


24 oktober 2011
Visa mer

Du behöver

  • 4 st äggulor
  • 4 msk socker
  • 2 dl grädde
  • 4 msk punsch
  • 4 dl hallon
  • 0,5 dl socker
  • 1 msk mynta finhackad
  • 1 st dajm, krossad

Gör så här

  1. Vispa äggulor, socker och punsch till pösigt skum.
  2. Lättvispa grädden vänd ner den i äggblandningen
  3. Sätt formarna i frysen någon timme.
  4. Häll smeten i formarna in i frysen minst 6 timmar.
  5. Blanda hallon,socker och hackad mynta.
  6. Servera med krossad dajm.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept