Korv- och potatissallad

Korv- och potatissallad
Foto: TV4

Genom att koka potatisen med skalet på behåller den mer näring. Välj korv till salladen efter egen smak; mild eller stark. T.ex. prinskorv eller pepperoni.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 kg potatis
  • 1,5 dl torrt vitt vin
  • ca 300 g korv
  • 2 msk hackad gräslök
  • Dressing:
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • salt och svartpeppar
  • 1 tsk ljus dijonsenap
  • olja att steka i

Gör så här

  1. Koka potatisen med skalet på. Skala den nykokta potatisen, dela den i klyftor och lägg i en skål. Slå på vinet och låt det dra under lock.
  2. Stek korven och blanda ner tillsammans med gräslök.
  3. Blanda dressingen och slå över.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept