Biffsallad med salsadressing och nachochips

4

Du behöver

Biffsallad:

  • 2 biffar á 150-200 g
  • 1 knippe ruccola
  • 3 plommontomater, skurna i tärningar
  • 0,5 gurka, skalad och tärnad
  • 1 rödlök, skuren i båtar
  • 2 avokado, skalade och uppskurna
  • 1 lime, saften
  • salt och peppar
  • olivolja

Salsadressing:

  • 3 msk hot salsa på burk
  • 1 dl crème fraîche
  • salt och peppar
  • 1 påse nachochips

Gör så här

  1. Kockar: Magnus Ek och Sayan Isaksson
  2. Biffsallad:
  3. Salta och peppra biffarna. Grilla i grillpanna ca 2 min på varje sida. Sätt åt sidan att vila i ca 10 min eller tills det är dags att äta. Skär upp i skivor.
  4. Blanda alla ingredienser till salladen, ringla över olja, pressa över limesaften och salta och peppra.
  5. Strö biffen på salladen.
  6. Salsadressing:
  7. Blanda ihop crème fraîche och salsa. Smaka av med salt och peppar.
  8. Strö över chipsen vid servering.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept