Ejmunds och 50 kvadratssallad grillkorv med potatissallad

Ejmunds och 50 kvadratssallad grillkorv med potatissallad
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 4 st korvar
  • 600 g sparrispotatis, kokt
  • 1 st fänkål
  • 6 st rädisor
  • 2 st stjälkar selleri
  • 1 st liten broccoli
  • 4 blad ramslök, finskurna
  • 1 ask kryddkrasse
  • krutonger av vitt bröd
  • 2 dl crème bonjour saltgurka och dill
  • 1 msk vatten
  • 1 st citron
  • matolja
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Skiva potatisen.
  2. Skiva fänkålen, rädisorna och sellerin tunt, gärna med hjälp av en mandolin, lägg dem i isvatten.
  3. Blanchera broccolin hastigt i saltat vatten och kyl sedan i isvatten.
  4. Stek korvarna.
  5. Blanda upp crème bonjour saltgurka & dill med vatten och vänd runt grönsakerna med crèmen, smaka av med salt, peppar och citron.
  6. Servera den nystekta korven med den fräscha och krispiga salladen. Avsluta med nyklippt krasse och krutonger.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept