Stormmat deluxe

4

Du behöver

  • 4 bitar oxfilé à 150g, lätt tillplattade
  • 100 g rågbröd, i bitar
  • 2 gula lökar, i skivor
  • 100 g mandel
  • 1 dl rött vin
  • 0,5 dl soya
  • 100 g ruccolasallad
  • salt
  • peppar
  • socker
  • olivolja

Gör så här

  1. Salta och peppra oxfilén, stek i varm panna ca 3 minuter på varje sida. Lägg köttet åt sidan och vila i 5 minuter. Rosta rågbrödet i samma panna tills det blir lite krispigt. Fräs löken med salt, peppar och lite socker tills den börjar mjukna. Tillsätt vin och soya och låt koka samman, tillsätt mandeln.
  2. Vänd runt salladen i pannan, salta och peppra. Värm även köttet i den varma pannan
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept