Kaviarströmming

Kaviarströmming
Foto: TV4

En perfekt lunchrätt, serverad med kokt potatis.

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • ca 1 kg strömmingsfilé
  • 1 knippa dill, hackad
  • 1 knippa gräslök, hackad
  • 175 g orökt kaviar
  • 1 st äggula
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 2 dl kaffegrädde
  • Ugn: 225°

Gör så här

  1. Blanda kaviar, äggula och hälften av det kryddgröna. Vispa upp grädden och vänd ned. Bred detta över fiskens köttsida, rulla ihop och ställ tätt i ugnsform.
  2. Rör ner resten av det kryddgröna i kaffegrädden och slå över. Strö över ströbröd och grädda cirka 20 minuter. Servera varm eller kall.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept