Kaviarlåda

Kaviarlåda
Foto: TV4

En enkel vardagslåda med smak av kaviar och dill. Servera med knäckebröd och ost.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 3 dl mjölk
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tub Ejdern orökt kaviar à 165 g
  • 3 st ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl dill, klippt
  • ett par tunna skivor margarin

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Koka upp mjölken, slå den het över ströbrödet. Låt svälla 5 min.
  2. Blanda ned kaviar samt äggen ett i sänder under kraftig omrörning.
  3. Vispa grädden hårt och vänd ned med dillen.
  4. Slå i ugnsform. Lägg på margarin och grädda ca 20 min.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept