Kaviarägg

Kaviarägg
Foto: TV4

Bjud på äggen som förrätt, gärna med en öl till, eller på buffébordet. De olika momenten kan förberedas, men vänta med att sprita på kaviargrädden och dekorera äggen tills rätten ska serveras.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 6 ägg, hårdkokta
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tub kaviar, 175 g
  • 1 msk hackad dill
  • 12 räkor
  • skivad tomat
  • skivad gurka
  • dill eller kapris till garnering

Gör så här

  1. Vispa grädden och blanda den med kaviar och dill. Dela äggen i halvor.
  2. Lägg tomatskivorna på ett fat, täck med gurkskivor och fördela ägghalvorna över.
  3. Spritsa kaviargrädden på äggen och garnera med räkor och dillkvist eller lite kapris.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept