Kamchatkasallad med mango och chili

15 m
4
15 m
4

Du behöver

  • 150 g krabbkött från kamchatkakrabba
  • 1 mango
  • 0,5 röd chilifrukt
  • 1 mogen avokado
  • 1 tomat
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • 0,5 lime, saft av
  • 1 vältvättad lime, rivet skal
  • 0,5 kruka gräslök

Gör så här

  1. Skala och skär mangon i tärningar. Kärna ur och strimla chilifrukten. Dela avokadon och ta bort kärnan. Lyft ur fruktköttet med en matsked och skär det i stora bitar. Skålla, skala, kärna ur och skär tomaten i bitar.
  2. Blanda krabbköttet, mangon, chilifrukten, avokadon och tomaten med oljan i en skål. Smaka av med salt och limesaft. Vänd ner limeskalet och gräslöken.
  3. Lägg upp salladen i krabbans långa klor och servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept