Kålbullar

Kålbullar
Foto: TV4

Köttbullar fyllda med brysselkål är en överraskande kombination och snygga att se på. Servera gärna med pasta.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 1 paket fryst brysselkål
  • 500 g blandfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 2 dl mjölk
  • 2 msk ljus dijonsenap
  • 1 msk tomatpuré
  • ströbröd
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Ge kålen ett hastigt uppkok i lättsaltat vatten. Låt den rinna av.
  2. Låt ströbrödet svälla i mjölken 5 minuter. Blanda sedan färsen och ställ i kyl 10 minuter.
  3. Bädda in en brysselkål i varje köttbulle. Rulla bullarna i ströbröd och bryn dem runtom i en panna. Låt dem eftersteka i ugnen tills de är färdiga.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept