Sallad på Bundnerfleisch, ruccula och parmesan

4

Du behöver

  • 180 gr Bundnerfleisch i tunna skivor
  • 2 knippor ruccolasallad
  • 100 gr parmesanost
  • 30 gr pinjenötter
  • 2 st röda paprikor
  • 20 st marinerade svarta oliver
  • 4 msk olivolja (jungfruolja)
  • gourmetsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Baka paprikan i ugn (200 grader) till skinnet löser sig från paprikan. Lyft bort skinnet, ta bort kärnorna och skär i lagom stora bitar. Tvätta och plocka ruccolasalladen. Rosta pinjenötter i ugnen eller i en stekpanna. Kärna ur oliverna och skär i grova bitar. Hyvla parmesanosten med osthyvel. Blanda allt i en bunke tillsammans med olivoljan och fördela på tallrikar eller servera på ett stort fat. Strö över lite gourmetsalt och rikligt med nymalen svartpeppar.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept