Sallad på Bundnerfleisch, ruccula och parmesan

15 november 2007
4

Du behöver

  • 180 gr Bundnerfleisch i tunna skivor
  • 2 knippor ruccolasallad
  • 100 gr parmesanost
  • 30 gr pinjenötter
  • 2 st röda paprikor
  • 20 st marinerade svarta oliver
  • 4 msk olivolja (jungfruolja)
  • gourmetsalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Baka paprikan i ugn (200 grader) till skinnet löser sig från paprikan. Lyft bort skinnet, ta bort kärnorna och skär i lagom stora bitar. Tvätta och plocka ruccolasalladen. Rosta pinjenötter i ugnen eller i en stekpanna. Kärna ur oliverna och skär i grova bitar. Hyvla parmesanosten med osthyvel. Blanda allt i en bunke tillsammans med olivoljan och fördela på tallrikar eller servera på ett stort fat. Strö över lite gourmetsalt och rikligt med nymalen svartpeppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept