Beefroll omelett

1

Du behöver

  • 1 st ägg
  • 1 st äggula
  • 2 tsk Tapiocamjöl
  • 2 msk matolja

Gör så här

  1. Gör tunn omelett i wokpanna.
  2. Vispa ihop ägg och tapioca ordentligt så att ägget bildar lite skum.
  3. Det är alltid viktigt att wokpannan är ren men när man gör omelett är det extra viktigt.
  4. Pensla hela wokpannan med matolja värm hela pannan även kanterna så att de är upp värmda ordentligt.
  5. Häll i en halv dl äggsmet vinkla pannan så att man häller på kanten ca 5 cm från övre kanten snurra runt smeten så att det fastnar ett tunnt lager i pannan häll av överflödig smet.
  6. Värm pannan runt om i några sekunder tills man ser att det precis börjar släppa i kanterna då lyfter man av pannan och lossar omeletten.
  7. Vänd den och lägg tillbaka den i några sekunder.
  8. Lägg därefter upp på arbetsbänk och låt svalna upprepa tills smeten är slut.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept