14 ingredienser
ca 45 m
Käkade faktiskt mitt livs bästa wienerschnitzel i Schweiz i sammanband med en världscuptävling med kocklandslaget 2006, sen dess är jag frälst. /Johan Jureskog
**Magnus Svenssons dryckestips:
**
Leth Grüner Veltliner artikelnummer 4200 (Wagram,Österrike) årgång 2009. Riktigt druvtypisk Grüner Veltliner med pepprig karaktär och vass syra. Vinet är en fullträff till panerade schnitzlar med en citron som pressas över, harmoni. Pröva även till den kokta fisken med friska tillbehör.
Graham Beck Shiraz Cabernet Sauvignon artikelnummer 12986 (Western Cape, Sydafrika) årgång 2008. Ett välbalanserat, fruktigt och kryddigt vin med rostad fatkaraktär och inslag av plommon, vitpeppar, lakrits och färska örter. Prova gärna mot klassiska kötträtter såsom wienerschnitzel.