Johan lyckades verkligen att laga en underbart god nudelsallad med mycket grönsaker. Jag kan verkligen rekommendera den för den smakade fantastiskt! /Susanne, leg dietist
Blanda med kesella, hackad chili, riven ingefära och pressad vitlök. Låt stå i 30 minuter. Salta.
Lägg ner skroven och all kycklingräns i en kastrull . Fyll upp med iskallt vatten och koka i 30 minuter.
Ta en ny kastrull och häll i tomaterna (krossade och färska), lök, lite av vitlöken, morötter, svartrötter och broccolistammen, koka 10 minuter under lock.
Ta bort locket och börja späd med silad kycklingbuljong.
Lägg i broccolibuketterna och krossade nudlar de sista 5 minuterna.
Koka och rör tills nudlarna är klara.
Smaksätt med citronsaft, salt och chili.
Blanda ned resten av vitlöken.
Klicka ut kycklingblandningen på en plåt. Baka i ugnen på 150 grader i 15 minuter.
Stek champinjonerna.
Häll sojan i stekpannan och slunga runt så att det kokas in. I med cashewnötterna. Lägg åt sidan.
Stek vitkålen för sig.
Servera omgående genom att lägga kycklingen över nudelsallad + kål och strö över hackad persilja, koriander och basilika. Toppa med cashew- och svampblandningen.